sujok_Fly
GOODMUV_Fly

פטריות / עגבניות במילוי טופו

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Briaa_Nov_IN

חומרים:

100 גרם טופו
עשבי תיבול: בזיליקום, טימין, אורגנו.
בצל ירוק
מלח ופלפל לטעם
פטריות / עגבניות / קישוא

 

אופן הכנה:

לפורר את הטופו ולערבב עם יתרת החומרים ולהניח בצד.
להכין את הפטריות או העגבניות למילוי
למלא את הפטריות או העגבניות ולהניח בתבנית אפייה.
לאפות בחום בינוני במשך כ- 20 דקות.
להגיש חם או קר.
אפשר להגיש גם ללא אפייה.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו