Spirulife_Shocomaca_fly
GOODMUV_Fly

עוגת יוגורט

מאת: ורד לב נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
sujok_IN

חומרים:

1/2 ק"ג יוגורט (אני משתמשת ב- 4.8% שומן)
3/4 כוס סוכר חום
3-4 כפות ריבה/ דבש (אופציונלי)
2 כפות קוקוס טחון
2 כפות פולי הל טחונים
כף ציפורן טחונה
כף קנמון טחון
2 כפות אבקת חרובים
2 ביצים
כוס קמח מלא מנופה (תשמרו עוד קצת בצד, אולי יהיה צורך בעוד קצת )
כף אבקת אפייה
חופן אוכמניות מיובשות (אפשר גם צימוקים/ קרנברי/ תמרים קצוצים וכו')
חופן שקדים טחונים

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים היטב יוגורט, סוכר, ריבה, תבלינים. מוסיפים את הביצים לתערובת ומערבבים.
את הקמח ואבקת האפייה מוסיפים לאט לערבוב. בודקים אם יש צורך להוסיף עוד מהקמח, אם התערובת לא נראית "מוצקה" מספיק.
בסוף מערבבים פנימה את האוכמניות והשקדים הטחונים.
שמים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשעה, או עד שקיסם שהוכנס למרכז יצא יבש.

הערה: כמובן שאפשר לשחק עם התבלינים, לשנות ולהוסיף לפי הטעם.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |  

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו