עוגיות קוואקר ותבלינים
חומרים:
2 כוסות קוואקר (עדיף אורגני)
חצי כוס אגוזי לוז טחונים
חצי כוס טחינה גולמית
5 כפות סוכר חום אורגני/ פרוקטוזה (סוכר פירות)
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כפית קינמון
1 כפית גרד תפוז
חצי כפית זרעי כוסברה טחונים
קורט ציפורן טחון
קורט מלח ים אטלנטי (הדק)
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה, מוסיפים מעט ולאט מים, עד לקבלת עיסה שניתן ליצור ממנה עוגיות (לא דביקה מדי). יוצרים עוגיות קטנות, עגולות ושטוחות בקוטר 3 ס"מ ובעובי חצי ס"מ, מניחים אותן זו לצד זו בתבנית עם נייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות כ – 7 דקות.
מתכונים בריאים תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


