עוגיות טחינה (אופציה נוספת)
חומרים:
1 כוס שומשום מלא
1 כוס שיבולת שועל
1 כוס קמח מלא
1 כפית קינמון
1/2 כוס טחינה
1/2 כוס דבש
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל – 190 מעלות.
2.מערבבים את כל הרכיבים בקערה לעיסה אחידה
3.יוצרים עיגולים בידיים ומניחים בתבנית על נייר פרגמנט.
4.אופים בתנור למשך 10-12 דקות, או עד להשחמה
5.מצננים ורק אז מפרידים את נייר הפרגמנט.
** מי שאוהב מתוק יותר יכול להוסיף 1 כף סוכר חום דמררה
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


