ECO_CU_FLYL

Powered by WP Bannerize

ECO_CU_FLYR

Powered by WP Bannerize

סלט שעועית קר

מאת: חני טופר - נטורופתית N.D ומומחית בריפוי טבעי
את הסלט הבא אפשר להכין מכל סוג של קטניה שתבחרו – שעועית לבנה, עדשים, חומוס, שעועית אדומה ואף משעועית ירוקה. קטניות מונבטות יתאימו מאוד בטעמם לסלט זה.


חומרים:

1 כוס שעועית לבנה או אחרת (אפשר לערבב מסוגים שונים).
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
2 שיני שום כתושות
צרור בצל ירוק או בצל לבן

 

אופן ההכנה:

מנביטים את השעועית או משרים ללילה, אם משתמשים לשעועית ירוקה מספיק בישול קצר במים רותחים.
מבשלים עד להתרככות.
מסננים, מקררים ומוסיפים את הבצל
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומוזגים על השעועית
אפשר להוסיף פלפל ירוק קצוץ, גזר פרוס דק, פטריות חצויות או זיתים שחורים.

 

 

השאירו תגובה: