GOODMUV_Fly
barimax1125_Fly

סלט מלפפונים עם אצות

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Triterra_Reishi_IN

חומרים:

4-5 מלפפונים בינוניים
1 כפית מלח
25-30 גרם אצות ווקמה או היז'יקי
1 כוס מים
2 כפות מיץ לימון
1 כף שמן (רצוי שמן שומשום קלוי)
1 כפית חומץ אורז או חומץ בן יין
1 פלפל אדום קצוץ

אופן הכנה:

 

לפרוס את המלפפונים דק ולשים בקערה, לזרות עליהם מלח, לערבב היטב ולהשהות למשך 30 דקות.
בקערה נפרדת להשרות את האצות במים למשך כ-15 דקות.
לנקז את האצות מהנוזלים ולקצוץ לחתיכות קטנות.
לערבב בקערית את מיץ הלימון, את השמן ואת החומץ.
לערבב את המלפפונים עם האצות, הרוטב והפלפל.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו