חומרים:
חסה בינונית
חופן עלי רוקט
חופן עלי פטרוזיליה
2-3 בצלים ירוקים
1-2 מלפפונים
חופן גרעיני דלעת וחמניות לא קלויים
מנגו גדול חתוך לריבועים
לרוטב: שמן זית, רוטב סויה, חרדל, דבש.
אופן ההכנה:
קורעים את החסה. אפשר להשתמש בסוגי חסה שונים ליצירת מראה "מהודר" יותר.
קוצצים את שאר הירקות ומוסיפים את הזרעים והמנגו.
אפשר להוסיף מעט צימוקים כהים.
מערבבים את חומרי הרוטב היטב ליצירת רוטב סמיך וכבד מעט. מוסיפים את הרוטב ממש לפני ההגשה.
כדאי להגיש בכלי זכוכית שקוף לחידוד האפקט הצבעוני ירוק- כתמתם- צהוב.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |
מוצרים שאולי יעניינו אותך