FoodForGood_Migdal
KETO_MIGDAL

סלט בטטה עם שמן MCT

מאת: - אומגה גליל, הבית הישראלי לאומגה 3 שהוקם בעקבות סיפור החלמה אמיתי מהגליל, מציע את המומחיות הרחבה ביותר בתחום, עם מוצרים בשקיפות מלאה וסיפורי הצלחה בתחום הפרעת הקשב.
היא מתוקה וטעימה וחשובה לתזונת ילדים ומבוגרים כאחד. אז הנה דרך נפלאה לצרוך בטטה כסלט טעים ומתקתק. וכשמוסיפים לסלט שמן KETOIL במקום שמן רגיל משדרגים עוד יותר את ערכו הבריאותי.
סלט בטטה עם שמן קטו אויל

סלט בטטה עם שמן קטו אויל

לסלט הטעים הבא מומלץ להשתמש בשמן MCT (קטו-אויל) שמן ניטראלי בטעמו, המשמר את טעמם הטבעי של חומרי הגלם, ועתיר ביתרונות בריאותיים.

 

 מתכון סלט בטטה של השף והנטורופת צחי בוקששתר

 

KETO_INSIDE

מצרכים

1 ק"ג בטטות – קלופות וחתוכות לקוביות בינוניות

בצל סגול בינוני  – קלוף ופרוס דק דק (מומלץ באמצעות מנדולינה)

צרור רוקט (ארוגולה) – ניתן לקנות בשקית שטופה ומוכנה

100 גר' בוטנים קלופים* (יש לשפשף בידיים ולהרחיק את הקליפה של הבוטנים)

מעט מלח

4 כפות שמן קטו-אויל (MCT)

רבע כוס מיץ לימון

1/4 כפית צ'ילי גרוס

רבע כוס רוטב סויה תמרי

1/4 כפית שמן שומשום סיני

* לרגישים לבוטנים ניתן להשתמש במקום הבוטנים בגרגרי חומוס מבושלים.

השף והנטורופת צחי בוקששתר במטבח

השף והנטורופת צחי בוקששתר במטבח

ההכנה

 

  1. 1. להכנת הבטטות מומלץ לאדות אותן בסיר של קוסקוס או עם שושנת אידוי. ניתן גם להכין אותן במיקרוגל בשקית סגורה עם קצת מים והן ייצאו מצוין

 

  1. 2. כאשר הבטטות רכות, אך לא נמעכות מידי בקלות, מוציאים אותן ונותנים להן להצטנן באוויר

 

  1. 3. בינתיים מטגנים את הבוטנים בשמן Ketoil חם לצבע זהוב, ומניחים במסננת. את השמן שומרים לאחר-כך, לטובת הכנת הרוטב

 

  1. 4. לאחר שכל השמן טפטף, בוזקים מעט מלח על הבוטנים

 

  1. 5. מערבבים את חומרי הרוטב: השמן שסיננו קודם, מיץ הלימון, הצ'ילי, הסויה ושמן השומשום

 

  1. 6. מוסיפים את קוביות הבטטה לרוטב ומערבבים בעדינות בידיים

 

  1. 7. מוסיפים את הרוקט השטוף, הבצל והבוטנים ומערבבים שוב בעדינות

 

8. מומלץ להגיש בקערה שקופה

 

 

צרו קשר עם אומגה 3 גליל



    * שדות חובה


    השאירו תגובה: