כן, בסלט הזה יש אבטיח!
הסלט האדום הזה שובר שגרה עם קוביות אבטיח עסיסיות שמוסיפות מתיקות מרעננת ובלתי צפויה.
יחד עם ירקות שורש בריאים כמו סלק, כרוב אדום, גזר ובצל סגול, ובתיבול הדרי ריחני עם נגיעת שום וחרדל – מתקבל סלט שהוא גם בריא, גם מיוחד, וגם טעים מאוד!
מושלם כפינוק בריא, קריר ומרענן ליום חם.
למתכוני סלטים בריאים נוספים:
מתכון לסלט עם אבטיח
מצרכים:
חצי ראש כרוב אדום
כוס סלק מגורר
כוס גזר מגורר
בצל סגול
כוס של קוביות אבטיח
לרוטב:
חצי כוס שמן זית
רבע כוס חומץ תפוחים
חצי כפית חרדל דיז'ון
כפית דבש
שן שום כתושה
15 טיפות שמן אתרי תפוז / תערובת הדרים
הוראות הכנה:
מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב בקערה.
טועמים ומוסיפים במידת הצורך פלפל ומלח, לפי טעמכם.
כעת מניחים בקערה גדולה את כל המצרכים של הסלט.
שופכים את הרוטב מלמעלה ומערבבים קלות, כך שהוא יעטוף את כל הרכיבים.
מקררים ומגישים.
רוצים ללמוד על התזונה שמסייעת להתמודד עם אתגרי גיל המעבר?
המתכון שלמעלה, באדיבות גבריאלה חבויניק, הינו חלק מגישה תזונתית שמותאמת במיוחד לנשים בגיל המעבר.
אם הנושא קרוב ללבכם, ואתם עוסקים בטיפול בנשים בגיל הזה, אתם מוזמנים להרצאה המשותפת של גבריאלה ועינת ברקן שתתקיים ביום רביעי ה-30.7 במסגרת כנס INSPIRATION 2025.
בהרצאה יסקרו השתיים את תסמיני גיל המעבר והשפעותיהם הפיזיות, המנטליות והרגשיות, וכן יציגו כלים טיפוליים מגוונים: התאמות תזונתיות, חליטות, שמנים וצמחי מרפא, פורמולות טבעיות, דיקור, טכניקות מגע, בדיקות מומלצות ולבסוף גם הפניות לטיפולים משלימים.
למידע נוסף ולהרשמה – עברו לאתר כנס INSPIRATION 2025
וכמובן, אל תשכחו להשתמש בקוד הקופון 1214, שמעניק הנחה ייחודית לגולשי EatWell.