loading
loading

סטייק כרובית בצ'ימיצ'ורי

מאת: - מומחית בתזונה טבעית ומאמנת נשות קריירה עסוקות לשינוי הרגלים ויצירת טרנספורמציה אישית עם המשקל והאוכל
מנה קלה ובריאה שדורשת גג 10 דקות השקעה, והתוצאה - יפהפייה וטעימה
סטייק כרובית ברוטב צ'ימיצ'ורי מתוך הספר "100 מתכונים לנשים עסוקות". צילום: אינגה ל-Q Elite Beauty

סטייק כרובית ברוטב צ'ימיצ'ורי מתוך הספר "100 מתכונים לנשים עסוקות". צילום: אינגה ל-Q Elite Beauty

loading

עד מתכון מנצח מתוך הספר "100 מתכונים לנשים עסוקות".

הספר מכיל מתכוני בריאות קלילים, מזינים וטעימים שאפשר להכין בצ'יק צ'ק.

הכרובית עשירה בוויטמינים ומינרלים חשובים כמו גם בסיבים תזונתיים.

היא משתלבת נהדר בתפריטים המיועדים לשמירה על הבריאות ולהורדה במשקל וטעמה בליווי רוטב הצ'ימיצ'ורי המוצע במתכון פשוט מצויין!

למתכוני בריאות מהירים נוספים:

חריימה טופו

מרק מיסו מופלא

חביתת עדשים טבעונית

מתכון סטייק כרובית בצ'ימיצ'ורי

מצרכים ל-2 מנות:

כרובית יפה ומוצקה

3 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל שחור

לטופינג צ'ימיצ'ורי:

שליש כוס שמן זית

4 שיני שום

חצי לימון

צרור כוסברה

צרור פטרוזיליה

3-2 עלי בזיליקום

הוראות הכנה:

חממו תנור ל-200 מעלות.

חתכו את הכרובית לפרוסות בעובי 2 ס”מ.

הניחו את ה"סטייקים" על תבנית תנור עם נייר אפייה.

הברישו אותן בשמן הזית, והוסיפו מלח ופלפל.

אפו את הסטייקים במשך 20 דקות או עד
שהם זהובים.

לטופינג צ'ימיצ'ורי: הכניסו את כל מרכיבי הטופינג למעבד מזון וטחנו למשחה.

הוציאו את סטייק הכרובית לצלחת הגשה ומזגו מהטופינג בעזרת כפית.

צרו קשר עם ליב עזריה



    * שדות חובה

    השאירו תגובה: