ecosupp_FLY

Powered by WP Bannerize

AL_FLYR

Powered by WP Bannerize

חביתת עדשים טבעונית

מאת: - מומחית בתזונה טבעית ומאמנת נשות קריירה עסוקות לשינוי הרגלים ויצירת טרנספורמציה אישית עם המשקל והאוכל
כמות: מנה אחת | רמה: קלה | מתי: צהריים-ערב | זמן הכנה: 5 דקות

מרכיבים

3 כפות קמח עדשים כתומות

½ כוס מים קרים

בצל קטן חתוך לפרוסות

גזר קלוף לרצועות עם קולפן

5 גבניות שרי חצויות

צרור כוסברה קטן קצוץ

כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית כורכום

כף שמן זית

מלח ופלפל

 

הכנה

  1. במחבת קטנה עם שמן זית, הקפיצי את הירקות על אש בינונית עד לריכוך
  2. בקערה נפרדת ערבבי את קמח העדשים, התבלינים, המלח והפלפל
  3. הוסיפי לקערה את המים בהדרגה תוך כדי ערבוב
  4. לאחר היווצרות בלילה אחידה, הוסיפי את הכוסברה וערבבי שוב
  5. את הבלילה שפכי על המחבת החמה עם הירקות שהקפצת
  6. כסי את המחבת והמתיני כ-2 דקות עד שהבלילה תתמצק
  7. הוריד מהאש והגישי עם סלט ירוק בצד

 

צרו קשר עם ליב עזריה
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: