Trima_saffron

Powered by WP Bannerize

ROT

Powered by WP Bannerize

סושי RAW עם אורז צבעוני

מאת: - שפית של רו-פוד ומרצה לתזונה ובריאות טבעית
מנה מהממת וצבעונית, כולה על טהרת ירקות חיים, בריאים ומשמחים. האורחים שלכם ישמחו לנשנש אותה כמנת פתיחה מרשימה
רואו סושי, מתכון רואו פוד של דפנה אמון

צילום: דפנה אמון

המרכיבים ל – 4 רולים

4 דפי נורי לסושי

ל"אורז"

למילוי

רוטב

אופן ההכנה

ל"אורז" – במעבד מזון מניחים את פרחי הכרובית ורבעי הקולורבי יחד עם 1 תמר, מיץ לימון ורבע אבוקדו ומפעילים עד קבלת טקסטורה המזכירה אורז. הימנעו מטחינת יתר. ניתן לסחוט את התערובת עם הידיים לפני שמעבירים לקערה. לאורז צבעוני עושים את אותה פעולה עם כרוב סגול ולא מערבבים בין שתי התערובות.

על גבי מחצלת לסושי מניחים את האצה עם הצד החלק פונה אלינו. מסדרים את ה"אורז" על גבי האצה. משאירים כ-1 ס"מ ללא אורז מכל 4 הצדדים. במרכז (בשורה אופקית) מסדרים את ירקות המילוי ומגלגלים בעזרת המחצלת. מרטיבים מעט עם מים את הפס שהשארנו ללא "אורז"

אם רוצים צבעוני מסדרים חצי אצה "אורז לבן" וחצי אצה "אורז סגול" .

חוצים את הרול בעזרת סכין חדה מאוד.

טובלים בטחינה דלילה ובתאבון.

השאירו תגובה: