BODY_B_FLYL

Powered by WP Bannerize

MY_P_FLYR

Powered by WP Bannerize

נודלס קישואים ברוטב פסטו

שתי דקות עבודה ויש לכם מנה דיאטטית וטעימה

המתכון מורכב ממרכיבים בריאים, זמינים ופשוטים. הנודלס הזה לא דורש בישול, הוא מוגש קר והמנה הזו מרעננת, משמחת ומלאת אנרגיה.

 

הקישוא עשיר בוויטמינים ומינרלים. הוא מומלץ במיוחד, לאור העובדה שהוא מחזק את מערכת החיסון, תורם להאטת תהליכי הזדקנות, מסייע בהורדת כולסטרול וכן מסייע למראה עור בריא.

רכיבים ל- 4 מנות:
8 קישואים/ זוקיני (ללא הקצוות)
כוס קשיו (מושרה לשעה)
כוס שמן זית
4 כוסות מלאות בעלי כוסברה/ בזיליקום
בצל בינוני
מיץ סחוט מ-2 לימונים
4 שיני שום
פלפל ירוק חריף
מעט מים
מלח, פלפל לפי הטעם

לקישוט:  עגבניות שרי חתוכות לחצאים, מעט בצל ירוק וחופן פטרוזיליה קצוצים

אופן ההכנה:
צרו מהקישואים נודלס בעזרת הספירולייזר, אם אין לכם מכשיר כזה תוכלו לקלף רצועות דקות מאוד של קישואים בעזרת קולפן
את כל רכיבי הרוטב עבדו במעבד מזון או בלנדר חזק, עד לקבלת מרקם אחיד
ערבבו את הנודלס עם הרוטב
קשטו בחצאי עגבניות שרי, בצל ירוק ופטרוזיליה

טיפ:
לא אוהבים קישואים? אין בעיה! תוכלו להשתמש בגזר, סלק או אטריות שעועית
אם אתם פחות בעניין של רוטב פסטו, תוכלו להכין נודלס קישואים ברוטב אבוקדו מושלם!
מה יוצא לנו מזה?
חלופה מצוינת לפסטה דגנים אם אתם בעניין של להפחית מכמות הפחמימות היומית ודרך יצירתית ומהנה לאכול יותר ירקות ולעבור לאורח חיים בריא ומהנה.

 

באתר של טלי מחלב תוכלו לקבל השראה לבישול בריא ואורח חיים מעולה.

צרו קשר עם נייצ'ר טלי Nature Tali
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: