BookWeek_Migdal
BookWeek_Migdal

מתכון ממרח זעתר ביתי

מאת: יפעת מלילי סופר
מתכון טעים להכנת זעתר מתוך הספר: "להבין לבחור לבשל זה פשוט!" מאת יפעת מלילי סופר
מתכון לזעתר ביתי

מתכון לזעתר ביתי

איזה הבדל משמעותי בטעם, באיכות ובבריאות יש בין ממרח זעתר טרי שהוכן בבית, לבין ממרח זעתר מוכן.

זה כל כך פשוט להכין שאתם חייבים לנסות ולהתמכר בעצמכם.

צפו ביפעת מלילי סופר, מחברת הספר "להבין לבחור לבשל זה פשוט!" מכינה את המתכון (המתכון המלא כתוב מתחת לסרטון):

Novix_Inside

על מה מתאים לפזר את הזעתר?

גבינת לאבנה טבעונית

סלט יווני

סלט קפרזה טבעוני

מתכון להכנת ממרח זעתר ביתי

מה צריך?

עלי זעתר

1 כף גדושה של סומק

חצי כוס שומשום מלא

שמן זית

ההכנה:

מנקים את עלי הזעתר משאריות הגבעולים וטוחנים דק במיקסר עד שיש לנו כוס של זעתר טחון.

מוסיפים כף גדושה של סומק אמיתי

קולים קלות חצי כוס שומשום מלא במחבת עד ששומעים את הגרעינים מתפצפצים. מסירים מהאש, מקררים ומוסיפים לתערובת.

מכניסים את התערובת לצנצנת ומוסיפים שמן זית עד לכיסוי

השאירו תגובה: