BLEND_FLYLEFT
BLEND_MIGRIGHT

מרק קולורבי

מאת: לאה בן-דור
קולורבי

קולורבי צלוי בתנור (חוות השף האורגני)

מרק קולרבי

מרק קולרבי

הכנה:

1. שלושה קולורבים מקולפים וחתוכים לרצועות (כמו צ'יפס) ברוויחה עם שמן זית וקמח נטול גלוטן (קאסווה או קמח תירס).

KAL_250

2. מטגנים בצל קצוץ ושום כתוש עד להזהבה קלה.

3. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ואת הקולורבי ומערבבים.

4. מוסיפים 4-5 כוסות מים/ ציר ירקות ומביאים לרתיחה ומבשלים כשעה.

5. לתיבול ניתן להוסיף: כורכום, מלח, פלפל לבן, סוכר ענבים (המרק צריך להיות טיפה מתקתק).

6. להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.

 

השאירו תגובה: