מרק מיסו
חומרים:
2 כפיות שמן קנולה
1/2 ס"מ ג'ינג'ר טרי
1 בצל גדול, פרוס לפרוסות דקות
2 גזרים פרוסים דק
2 גבעולי סלרי פרוסים דק
4 כוסות כרוב קצוץ דק
100 גרם טופו
4 כפות מיסו
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
שמן שומשום כהה
רוטב סויה
אופן הכנה:
להקפיץ בשמן קנולה את הג'ינג'ר והבצל כ-5 דקות, להוסיף את הגזר,
הסלרי, הכרוב ולהמשיך להקפיץ עוד 2 דקות.
להוסיף 6 כוסות מים וקוביות טופו, להביא לרתיחה,
להנמיך את האש ולהמשיך לבשל כשהסיר מכוסה כ-10 דקות.
להניח את המיסו בקערה, להוסיף נוזלים מהמרק ולערבב עד לקבלת משחה חלקה.
לדלל את המשחה עם נוזלים ולהוסיף למרק, להביא לרתיחה ולהסיר מהאש.
לתבל עם רוטב סויה, להגיש עם בצל ירוק חי וכמה טיפות שמן שומשום.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |