Thymoquin_Fly
BookWeek_Fly

מרק דלעת וגזר עם תפוז וכורכום

מאת: המתכון באדיבות Beko - מותג מוצרי החשמל הבינלאומי
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק כתום שקל להכין עם מרכיבים מזינים כמו כורכום ותפוז, התורמים לבריאותנו

מרק דלעת וגזר עם תפוז וכורכום. צילום: יח"צ

BookWeek_In

כשקר בחוץ… חמים וטעים בבית.

זה המרק שיגרום לכם לאהוב את החורף ואפילו לחכות לו שיגיע!

והוא כל כך קל להכנה, מנחם ובריא.

למתכוני מרקים בריאים נוספים:

דואט כרובית וברוקולי

מרק בצל לחיזוק מערכת החיסון

2 מרקים חורפיים מאיצים מטבולית

מתכון מרק דלעת וגזר עם תפוז וכורכום

מצרכים ל-4 סועדים:

15 גרם שמן זית

1 בצל

600 גרם דלעת

400 גרם גזר

5 גרם אבקת כורכום

1 שורש כורכום טרי

מיץ תפוזים משני תפוזים טריים

לתיבול: מלח ופלפל (מי שאוהב חריף – יכול להוסיף גם שבבי צ'ילי)

מים חמים

הוראות הכנה:

קולפים ופורסים את הגזר, הדלעת, הבצל ושורש הכורכום לחתיכות קטנות-בינוניות.

מוסיפים שמן זית למחבת ומטגנים קלות את הבצל עד שהופך לזהוב-שקוף.

מוסיפים את הדלעת, הגזר והכורכום.

ממלאים במים שיכסו את הירקות ועוד טיפה, ומרתיחים ל-10 דקות.

מוסיפים את מיץ התפוזים ומביאים שוב להרתחה.

טוחנים את המרק באמצעות בלנדר ידני.

מתבלים ומגישים חם

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו