loading
loading

מרק בטטה ועדשים כתומות

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
מרק קטניות מזין וזריז? העדשים הכתומות מגיעות לעזרה! רק שעה השרייה ובתוספת של בטטה, התוצאה טעימה מאוד ומשביעה
מרק בטטה ועדשים. צילום: pixabay

מרק בטטה ועדשים. צילום: pixabay

loading

מרק מתקתק ובריא שפשוט כל כך להכין.

המרק עצמו אינו מכיל שמן בכלל, אך אם תוסיפו לו שמן זית בסוף הבישול, תוכלו לסייע לגופכם לספוג בצורה טובה יותר את הבטא קרוטן שבבטטה ובעדשים הכתומות.

לעוד מתכונים בריאים של מרקים:

מרק אפונה קל ומזין

דואט ברוקולי וכרובית

מרק ערמונים מ-4 מרכיבים

מתכון מרק בטטה ועדשים כתומות

מצרכים ל-4 מנות:

בצל בינוני

בטטה בינונית

כוס עדשים כתומות

כף רסק עגבניות

חצי כף מלח הימלאיה או herbamare

מעט פלפל שחור טחון

הוראות הכנה:

משרים את העדשים במים למשך שעה, ומחליפים את המים מספר פעמים עד שיוצאים נקיים.

קוצצים דק את הבצל, קולפים את הבטטה וחותכים אותה לקוביות קטנות.

מאדים את הבצל בסיר ללא שמן עד להשתקפותו.

מוסיפים את קוביות הבטטה, את העדשים ואת רסק העגבניות.

מערבבים הכל יחד, מוסיפים 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

מתבלים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים למשך כחצי שעה עד שהבטטה מתרככת.

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה

    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו