MBB_FLYL

Powered by WP Bannerize

ecosapp_CU_R

Powered by WP Bannerize

מרק אספרגוס

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, מומחית לריפוי טבעי, M.A. בתזונה הטבעית, מרצה בכירה במכללת רידמן
טיפים לסדר פסח

צילום: 123RF

חומרים:
1 ק"ג אספרגוס
1 ראש בצל קצוץ (רצוי סגול)
2-3 שיני שום קצוצות לפיסות קטנות
1 תפו"א חתוכים לקוביות
200 גרם טופו רך
2 כפות שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל לבן לטעם
פלפל שחור לטעם

אופן ההכנה:
לאדות את הבצל עם השמן עד להזהבה, להוסיף את השום למשך דקה ואת תפוחי האדמה לכמה דקות נוספות. להוסיף 5 כוסות מים ולבשל עד לריכוך תפוחי – האדמה. להוסיף את האספרגוס ולהמשיך לבשל 5 דקות נוספות. לערבל בבלנדר את כל החומרים עד לקבלת מרקם חלק להוסיף את הטופו ולהמשיך לערבל עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. להחזיר לסיר הבישול ולהביא לרתיחה לתבל ולכבות את הלהבה.

השאירו תגובה: