מנת חומוס עם טוויסט מיוחד ובריא: חומוס גוואקמולי
מאת: חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו גרנות ופירות וירקות טריים
זמן קריאה: < 1 דקה
שני מרכיבים בריאים במיוחד – חומוס ואבוקדו – חוברים יחד למנה טעימה וישראלית!
מחפשים עוד רעיונות לגוון את החומוס?
מתכון לחומוס עם אבוקדו
מצרכים לכ-4 מנות:
1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"
350 גרם חומוס מבושל
2 כפיות מיץ לימון
1/4 כפית פלפל חריף
1/4 כוס כוסברה
2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה
- משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט.
- טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון.
- מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.
- מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.