Briaa_Nov_Fly
Triterra_Reishi_fly

ממרח עדשים בטעם כבד קצוץ

מאת: שני ריף-פרופסורסקי, נטורופתית.
זמן קריאה: < 1 דקה
Spirulife_Shocomaca_IN

חומרים:

2 כוסות עדשים מבושלות (עדיף לאחר הנבטה)
2 כפות גרגרי לציטין
1 בצל מטוגן קלות במעט שמן זית
70 גרם אגוזי מלך
לתיבול לפי הטעם:
רוטב סויה איכותי (ללא מונוסודיום גלוטמט)
פלפל שחור טחון טרי
שום כתוש טרי
כמון
כורכום
פטרוזיליה
ריחן
מרווה
רוזמרין
(עדיף להשתמש בעשבי תיבול טריים, אך ניתן להשתמש גם במיובשים)
ועוד כיד הדמיון הטובה


אופן הכנה:

מערבלים את כל החומרים יחד במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד, חלק יותר או גבישי יותר לפי הטעם.
מגישים כמטבל עם רצועות של ירקות או עם קרקרים מקמח מלא, או כממרח על לחם מלא.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו