Spirulife_Shocomaca_fly
Triterra_Reishi_fly

ממרח עדשים

מאת: מירה כהן שטרקמן (N.D) - נטורופתית, תזונאית קלינית טבעית ומנחת קבוצות בנושא בריאות.
זמן קריאה: < 1 דקה
Focus_10_IN

חומרים:


1 כוס עדשים – לבשל במים במשך 40 דקות, לצנן ולסנן היטב.
2 ביצים קשות
2 בצלים יבשים קצוצים ומטוגנים קלות בכף שמן קנולה מכבישה קרה
1/2 כוס אגוזי מלך
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח ים אטלנטי


אופן ההכנה:

לערבל הכל במעבד מזון ולשמור במקרר ליום-יומיים.
אפשר להניח את התערובת בתבנית אפייה חד פעמית, מוארכת ומצופה בניילון נצמד. לצנן במקרר לשעתיים-שלוש. להפוך על צלחת מוארכת ולקשט במלפפונים ועליי פטרוזיליה.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |  

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו