Briaa_Nov_Fly
sujok_Fly

מיץ-אנטיביוטיקה לוהטת

מאת: פט קרוקר וסוזן איגלס מתוך הספר "להוציא את המיץ"- הוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
Focus_10_IN

1 מנה

אם אינכם מורגלים בחריפותו של הפלפל החריף, הוסיפו בהתחלה חתיכה זעירה ממנו למשקה.
בהדרגה, לאחר שתתרגלו לחריפות, תוכלו להוסיף עוד מעט פלפל חריף למיץ.

חומרים:


2 גזרים שטופים היטב
1 שן שום
1 חופן קורנית (תימין) שטופה
1 פלפל חריף שטוף
2 מלפפונים בינוניים שטופים וחתוכים לקוביות
1 תפוח-עץ שטוף וחתוך לקוביות

אופן הכנה:

סחטו במסחטת מיץ את הגזרים, השום, הקורנית, הפלפל החריף, המלפפונים והתפוח. ערבבו הכול ומזגו לכוס.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו