Vinia_Migdal
EatSane_Migdal

לחם כוסמין ללא לישה

מאת: רומי חוכמה, אירדיולוגית ונטורופטית

לחם כוסמין ללא לישה

 

חומרים לכיכר אחת: 

Mankai_Article

 

– 3 כוסות קמח כוסמין.
– 1/4 כפית שמרים יבשים.
– 1 כפית מלח.
– כוס וחצי מים.

 

הכנה:
– בערב מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת כף ליצירת בצק דביק, ומכסים בניילון נצמד ומניחים בטמפרטורת החדר לתפיחה עד 12 שעות.

 

– בבוקר מעבירים לתבנית טפלון מוארכת בעזרת מרית סיליקון רטובה, כדי למנוע הידבקות הבצק למרית. אפשר לרפד את התבנית בניר אפייה, או לקמח אותה קלות, כי אחרת ללחם יש נטייה להידבק.

 

– מניחים לתפיחה נוספת בתבנית עוד כשעה וחצי.

– אופים בתנור מחומם מראש, כ-10 דקות בחום של 220 מעלות, ולאחר מכן בחום של 180-200 לעוד כחצי שעה.

– בחצי השעה האחרונה של האפייה מוציאים את הלחם מהתבנית ומחזירים אותו לאפייה נוספת.

 

לאתר של רומי חוכמה

תגיות:
השאירו תגובה: