loading
loading

כרוב מאודה עם רסק עגבניות

מאת: מתכון באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
תוספת דיאטטית וקלה להכנה שמוסיפה המון בריאות לארוחה
כרוב מאודה של חלי ממן. צילום באדיבות יח"צ

כרוב מאודה של חלי ממן. צילום באדיבות יח"צ

loading

הכרוב עשיר בוויטמינים ונוגדי חמצון ודל בקלוריות. בגרסא הזו הוא גם מאוד מאוד טעים וקל להכנה… נסו ותתאהבו.

למתכוני בריאות נוספים עם כרוב:

כרוב ממולא בירקות

מאפה כרוב וטופו

כרוב מותסס

מתכון כרוב מאודה עם רסק עגבניות

רכיבים:

ראש כרוב לבן בינוני

בצל גדול

כף קמח מכל סוג שרוצים

קופסה קטנה של רסק עגבניות

מים

עלי דפנה

תיבול לפי הטעם

הוראות הכנה:

חותכים את הכרוב לרצועות.

מטגנים את הבצל עם כף שמן, מוסיפים את רצועות הכרוב ומאדים.

מוסיפים עלי דפנה, תיבול לטעמכם וכוס מים.

מבשלים על אש קטנה למשך 30 דקות ומערבבים מידי פעם.

לקראת סוף הבישול מוסיפים את רסק העגבניות והקמח.

מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה ומכבים.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו
  1. אתי

    יש לי בקע הסרעפת ועצירות כרונית, מה מומלץ לאכול ומה להמנע.