כרוב בקוקוס
חומרים:
מעט שמן זית
בצל גדול קצוץ
שן שום קצוצה
½ כפית חרדל טחון, ¼ כפית כמון טחון ו ¼ כפית כורכום
כ-10 עלי כרוב חתוכים לרצועות דקות
מעט צ'ילי (לפי הטעם)
2 כפות קוקוס טחון
אופן ההכנה:
במחבת גדול/ ווק מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום, התבלינים, הכרוב והקוקוס.
מכסים ומבשלים על חום נמוך לכ-5 דקות. מסירים את המכסה ומערבבים עד שהכרוב מתרכך (כ-10 דקות).
לגיוון
המתכון הבסיסי הוא עם כרוב לבן, אפשר להכין גם עם סגול או לערבב ביניהם.
אפשר להכין גם בלי החרדל והכמון.
אפשר, כמובן, להוסיף דברים נוספים. אני מוסיפה בד"כ קוביות טופו, אפשר גם עוף, בשר, פתיתי שפע, שעועית ועוד.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


