loading
loading

יש אלטרנטיבה בריאה למשקאות המוגזים!

מאת: גת וייס עבודי
זמן קריאה: 2 דקות
אתם יודעים שזה לא בריא, אבל לא מצליחים לוותר על המשקאות המוגזים המזיקים? סוף סוף יש אלטרנטיבה בריאה יותר גם בישראל
מצאו אלטרנטיבה בריאה למשקאות המוגזים: יובל גרודק ולירון קופר עם הפרזנטור והשותף עפר שכטר. צילום: זוהר רון

מצאו אלטרנטיבה בריאה למשקאות המוגזים: יובל גרודק ולירון קופר עם הפרזנטור והשותף עפר שכטר. צילום: זוהר רון

loading

שוק המשקאות הקלים בארץ, הוא שוק שמגלגל מיליארדי שקלים בשנה. מתוכם, הנתח של המשקאות המוגזים הוא גדול ביותר.

משקאות מוגזים עתירי סוכר ו/או עם ממתיקים מלאכותיים, אינם מהווים חלק מתפריט בריאותי, זה ברור.

אבל מה לעשות שחלקנו, אהמ, סוג של מכורים?

איך מתגברים על ההתמכרות למשקאות מוגזים?

לירון קופר מכיר את ההתמכרות הזו מקרוב.

"אני והאחים שלי גדלנו כך שבכל ארוחה, כל אחד מאיתנו היה מחזיק ביד בקבוק של ליטר וחצי קולה.

המודעות אז הייתה נמוכה, אך גם כשהתבגרתי ועלתה המודעות עדיין הייתי מחזיק ושותה בבית קולה.

הייתי שותה באופן קבוע כ-2-3 ליטר קולה ביום!".

המוטיבציה לשינוי הגיעה כשנולד בנו הבכור.

"היה לי ברור שאני לא רוצה לחשוף אותו לכל הסוכר הזה.

ביום אחד החלטנו לעבור בבית לאורח חיים בריא והפסקנו לרכוש משקאות ממותקים".

אבל הקולה נשארה הגילטי פלז'ר של לירון.

"בכל הזדמנות שהייתה לי מחוץ לבית, הייתי שותה קולה".

יובל גרודק, חברו של לירון מימי הלימודים, היה מזועזע מההתמכרות של חברו.

"יובל הוא בחור בריא כזה במהות שלו. בכל פעם שהייתי שותה את זה כשהיינו נפגשים הוא היה מעיר לי שזה נורא לא בריא", לירון מספר.

"יובל היה טס אז הרבה לחו"ל ובאחת הפעמים הביא לי משם משקאות מוגזים מעולים שמכילים מעט סוכר אורגני וללא תחליפים ותוספים שונים.

חשבתי לעצמי שאם היה כזה דבר בארץ, הייתי בשמחה מחליף את הקולה בזה".

לשתות משקה מוגז בריא, בלי להתפשר על הטעם

יובל ולירון הבינו שבעצם קיים צורך בארץ שאין לו מענה.

הרבה ישראלים אוהבים לצרוך משקאות מוגזים.

הם יודעים שזה לא בריא… אבל הם כבר רגילים וגם לא היה לזה תחליף, עד עכשיו.

את 4 השנים האחרונות בילו יובל ולירון בפיתוח משקה מוגז טבעי לחלוטין, ללא תוספת סוכר או תחליפי סוכר.

כזה שיקלע לטעם של הישראלים ויכיל פרי אורגני, מים, גז ו… זהו.

"עברנו במושב שאני גר בו עם משקאות. היינו מבקשים מאנשים לטעום ולחוות דעה, עד שהתגבשנו על הטעמים הכי אהובים ומוצלחים", מספר לירון.

כך פותחו, תחת המותג גרופר, שלושה טעמים מובילים בטעמים פירותיים – תפוחחה, לימוננדה ותפוזזה.

הטעמים של גרופר. צילום: סטודיו לובן

הטעמים של גרופר. צילום: סטודיו לובן

יש לי שאלה לגבי גרופר...



    * שדות חובה

    המשקאות זמינים בשוק הישראלי כבר 7 חודשים ביותר מ-1,500 נקודות מכירה.

    "אנחנו מקבלים הרבה הודעות מאנשים שכותבים לנו שבעבר היו מכורים למשקאות מוגזים ממותקים, והיום שותים רק גרופר", מספר יובל בגאווה.

    "זה באמת המוגז היחיד בשוק, מלבד סודה, שהוא בריא יותר, ושהמתיקות בו נובעת רק מהפרי עצמו", הוא מוסיף.

    לירון מעיד כי מניסיונו אחרי שעוברים למתיקות המעודנת של גרופר, כבר אי אפשר לחזור אחורה.

    "המשקאות המוגזים הרגילים מפוצצים סוכר, ואחרי זמן קצר שאתה בלעדיהם, הגוף לא יכול לסבול את זה יותר".

    עפר שכטר: "גרופר מתאים מאוד לאג'נדה שלי"

    הפרזנטור של גרופר הוא עפר שכטר שהתחבר באופן אישי לעשייה ולמוצר:

    "בעבר הייתי שותה מלא קולה.

    בגיל 20 קיבלתי מעין זיק של מודעות.

    הבנתי שאני לא צריך להכניס דברים כאלה לגוף שלי, ומאז אני משתדל מאוד לשמור על תזונה בריאה. בשלוש השנים האחרונות גם הפכתי לטבעוני.

    כשפגשתי את לירון ויובל מיד התחברתי לאנרגיות שלהם.

    גם החיבור שלי עם גרופר היה מיידי: מוצר אורגני, בלי תוספים וחומרים משמרים שמשמש תחליף טוב למשקה מוגז.

    מבחינת הטעם, הוא מדהים בעיניי. קליל ולא מתוק מידי.

    אני לגמרי יכול לעמוד מאחורי המוצר הזה, והוא מתאים מאוד לאג'נדה שלי."

    לפרטים נוספים ולהזמנת מארזי משקאות מחנות האונליין

    יש לי שאלה לגבי גרופר...



      * שדות חובה

      רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו