SHABAT_MIG_L

Powered by WP Bannerize

ecosapp_CU_R

Powered by WP Bannerize

טעים להכיר את ד"ר מריאלה גלאנט

היא אוהבת גלידה ומשוגעת על פירה (ללא פחמימה)

ד"ר מריאלה גלאנט היא אנדוקרינולוגית מומחית בסוכרת שעומדת בראש מרכז גלאנט לטיפול בסוכרת.
היא התמחתה ב- Harvard וב-Columbia, ועבדה בניו יורק הן במרפאה פרטית והן בבית החולים Mount Sinai. היה מסקרן להציץ גם לחטאים של מי שמפרסמת בקביעות מאמרים בעיתונים בינלאומיים. היא מעורבת בניסויים קליניים וממשיכה להדריך מתמחים בביה"ח Bronx בניו יורק.

 

מה המאכל שאת הכי אוהבת לאכול?

גבינת ברי.

 

מה האוכל המושלם לשבת בבוקר?

שתי ביצים עם חמאה סלט.

 

תארי את ארוחת הבוקר הממוצעת שלך

אני בדרך כלל לא אוכלת ארוחת בוקר.

 

איזה מיתוס הכי גדול על תזונה את מכירה?

שצריך לאכול פחמימות.

 

איזה מאכל מעלה לך הכי הרבה זיכרונות?

שניצל ארגנטינאי – מילנסה.

 

מה בחיים, אבל בחיים לא תאכלי?

בורגר Beyond Meat  – אין משהו אמיתי שם.

 

איזה אוכל תיקחי איתך ליום ארוך ולא צפוי?

שקדים וזיתים.

 

מה החטא האהוב עליך?

גלידה.

 

המתכון המנצח של מריאלה – פירה כרובית ללא פחמימות

מרכיבים

כרובית

שמנת 38%

 

הוראות הכנה

לוקחים את הכרובית

שמים במעבד מזון

לוקחים את כל הפירורים, מרתיחים בשמנת 38%, מוסיפים חמאה, מלח ופלפל.

מועכים את התערובת לפירה

 

ד"ר גלאנט תרצה ותיקח חלק בכנס אוכלים בריא 11. הכנס ייערך ב14-15 בנובמבר בתיאטרון גבעתיים.

השאירו תגובה: