himalayaKrem_Fly
himalayaKrem_Fly

טעים להכיר את אסי רוז

מאת: גת וייס עבודי - עורכת פורטל EatWell
זמן קריאה: 2 דקות
מאפים נהדרים וטעימים ללא גלוטן? לאסי רוז יש המון רעיונות ומתכונים שכדאי לכם להכיר

טעים להכיר את אסי רוז. צילום: אייל לובל

bari14_In

אסי רוז, נטורופתית ומומחית לקולינריה בריאה, בוגרת התואר השני מהאוניברסיטה למדעי הגסטרונומיה שבצפון איטליה ואשת קולינריה, מגיעה לכנס אוכלים בריא 14 הקרוב כדי ללמד אתכם איך להכין בקלות אוכל טעים, בריא ומשגע שעושה שימוש בקמחים אלטרנטיביים.

ביקשנו ממנה לקבל הצצה לשגרת התזונה נטולת הגלוטן האישית שלה…

אם אתם צליאקים, רגישים לגלוטן או סתם אוהבים לגוון – כדאי לכם להמשיך לקרוא.

רעיונות ומתכונים נהדרים מחכים לכם בהמשך.

לאורחות קודמות במדור:

המנטורית שירן אגמי

השחקנית לימור גולדשטיין

אפרת אטיאס מ"הבית הבריא"

התשובות של אסי רוז

מה האוכל המושלם לשבת בבוקר?

הפנקייקים משלושה מרכיבים שלי – מבננה, ביצים ושיבולת שועל.

זו מסורת השבת שלנו בבית בכל מקום שגרנו בו בעולם.

רוצים גם? לחצו למתכון

תארי את ארוחת הבוקר הממוצעת שלך

בדרך כלל היא מבוססת על הפיתה פשתן הנפלאה שלי עם תוספת אחרת בכל פעם.

תוכלו לצפות בסרטון באינסטגרם:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Essy Roz אסי רוז (@essyroz)

איזה מיתוס הכי גדול על תזונה את מכירה?

שתזונה ללא גלוטן לא כוללת בתוכה מאפים, עוגות ועוגיות נפלאות

איזה מאכל מעלה לך הכי הרבה זיכרונות?

אורז לבן.

זה תמיד מזכיר לי את הבית.

אמא שלי פרסייה ואורז הוא חלק מאוד גדול בחיינו.

החל מהריח שלו עד למרקם ולטעם הנפלא והמראה המלבב שלו.

הוא תמיד יהיה חלק מחיי והוא תמיד עושה לי ולגופי טוב בהמון מצבים.

מה בחיים, אבל בחיים לא תאכלי?

גלוטן, כי אני צליאקית:)

איזה אוכל תיקחי איתך ליום ארוך ולא צפוי?

אגוזים, צימוקים , קרקר העדשים שלי ואת עוגיות השיבולת השועל והשוקולד שלי. קבלו מתכון לעוגיות.

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד. צילום: אסי רוז

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד. צילום: אסי רוז

מה החטא האהוב עלייך?

אין לי חטא.

מזון מבורך בכל מצב ואין בו כל פסול.

במי לבחור, דיאטנ/ית קליני/ת או נטורופת/ית?

למה צריך לבחור? שתיהן נשות מקצוע נפלאות.

מה דעתך על המשפט: "זה לא מה שאת אוכלת – זה מה שאוכל אותך?"

אני לא מתחברת למשפט הזה.

המזון שלנו הוא ברכה.

כל מה שנבחר לאכול יהיה מבורך ונכון לנו בעת הספציפית שנאכל אותו.

המתכון המנצח שלך

מקלות שוקו וניל שלי.

זה אחד המתכונים האגדיים שלי.

הוא טבעוני וללא גלוטן והוא ביס שכל מי שנוגס בו מתאהב ברגע.

קליק למתכון


סדנת הדגמה לקמחים אלטרנטייבים של אסי רוז תתקיים ביום שישי ה-12.4 בשעה 12:00 בתיאטרון גבעתיים, במסגרת כנס אוכלים בריא 14.

בסדנה יודגמו מתכונים שיכולים לשמש אתכם על בסיס יומי: לחמים מעולים, בסיס לעוגות עסיסיות וטעימות ובצק עוגיות נהדר שיהפוך לעוגיות קריספיות וממכרות.

כל משתתפי הסדנה ייהנו ממגוון רחב של מתכונים וקיוארקוד המוביל לכל תכני הסדנה ולמתכונים רבים נוספים.

לפרטים ולרכישת כרטיסים היכנסו לאתר כנס אוכלים בריא 14.

שימו לב: גולשי EatWell זכאים להנחה בהקלדת קוד קופון: 1313

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו