טחינה ירוקה
חומרים:
1 כוס טחינה
3/4 כוס מים
2 לימונים סחוטים
1 כפית כמון
1 חופן עלי פטרוזיליה
1 שן שום
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל הרכיבים במעבד מזון
2.טועמים ומתקנים תיבול ומרקם.
* יש לזכור כי טחינה מתגבשת מעט במקרר, אז הכינו אותה מעט דלילה יותר מהמרקם הרצוי.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |