GOODMUV_Fly
Briaa_Nov_Fly

טופו מוקפץ

מאת: ורד לב נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
barimax1125_IN

חומרים:

קוביות מחבילת טופו שלמה
למרינדה: שמן שומשום, רוטב סויה, רוטב צ'ילי מתוק, חמאת בוטנים
כרוב סגול קטן חתוך לרצועות
עיגולים דקים מ- 2-3 גזרים
אפונים מבושלים מעט (קפואים או טריים מהתרמילים)

אופן ההכנה:

שמים את קוביות הטופו במרינדה לכ- שעתיים ומערבבים בכל פעם שאתם עוברים על ידה.
בווק מחממים מעט שמן זית וזורקים פנימה את רצועות הכרוב ועיגולי הגזר. מקפיצים- מערבבים במשך מספר דקות ואז מוסיפים את הטופו וממשיכים בערבוב.
כשנראה שכל חלקי התבשיל "נגעו" בכל האחרים, ספגו את הטעמים והספיק להם, אפשר להוסיף את האפונים לערבב עוד דקה ולכבות את האש.
מכאן ישר אל השולחן.

אפשר לאכול את המנה כפי שהיא, או על אורז מלא/ אטריות אורז/ אטריות שעועית ועוד.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו