bari14_Fly
Nadar_Fly

חלי ממן מציגה: האגרול המושלם

מאת: חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
למה מושלם? גם טעים וגם בריא, נראה סופר-מושקע אבל די קל להכנה

אגרול אפוי של חלי ממן

Sunrider_Article

מצרכים:

בצל בינוני

5 פטריות

גמבה

גזר

¼  כרוב לבן

כפית שמן

כפית רוטב סויה

חבילת נבטים

עלה פילו

מלח לפי הטעם

לא חובה: שום כתוש, פלפל לבן, מעט ג'ינג'ר (זנגביל)

תרסיס שמן

 

אופן ההכנה:

  1. 1. חותכים את הבצל לרצועות

 

  1. 2. מחממים כפית שמן בווק ומאדים את הבצל

 

  1. 3. חותכים את הפטריות ומוסיפים לבצל לאחר שמתרכך

 

  1. 4. במעבד מזון, פורסים יחד את הגזר, הגמבה והכרוב, ומוסיפים לווק. מערבבים ומטגנים באמצעות כף עץ.

 

  1. 5. כאשר הירקות מתרככים מעט, מוסיפים נבטים, כפית רוטב סויה ומלח וממשיכים לטגן עוד כמה שניות.

 

  1. 6. מי שאוהב יכול להוסיף גם את התבלינים האופציונליים (שום / פלפל / ג'ינג'ר).

 

הרכבת האגרול

חוצים את עלה הפילו ל-2 חלקים ומקפלים למלבן ארוך.

מתיזים פעם אחת מתרסיס השמן, שמים כף גדושה מתערובת הירקות, מהדקים את השוליים ומגלגלים לצורת אגרול.

מתיזים מעל פעם אחת נוספת מתרסיס השמן ואופים בתנור עד שמשחים.

 

רוצים להכיר מקרוב את חלי ממן?

כנסו לראיון שלנו עם חלי ממן במדור "טעים להכיר"

מחפשים גרסה לאגרול בריא ללא גלוטן?

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו