עמוד הבית > ארכיון מתכונים > חלבה ביתית בריאה וטעימה חלבה ביתית בריאה וטעימה מאת: האחים גיל זמן קריאה: < 1 דקה והפעם האחים גיל מלמדים אותנו איך להכין חלבה ביתית טעימה וכל כך פשוטה להכנה. חלבה יכולה להוות מקור איכותי לסידן אך לצערנו רוב החלבות מלאות בסוכר לבן וחומרים משמרים. לכן היום נלמד להכין חלבה בריאה בבית מוצרים שאולי יעניינו אותך Richer COLLAGEN SPARK קורס אימון רגשי בשיטת ORB More Night ויטמין E גליל High potency magnesium בנוסף אולי תאהב/י חצילים בלימון בלי טיפת שמן "כבד את גופך באמצעות המזון אותו אתה צורך ולמד להקשיב לו כשהוא מדבר אליך" ד"ר עדיאל תל-אורן – התזונה שמחזירה אותנו לטבע רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו yosi23.09.13 להגיב ויקה 23.09.13 להגיב אהבתי מאוד את המתכון! תודה רבה! היתי רוצה לראות עוד טיפים שלכם! שלחתי את הוידאו גם לחברות שלי. אלונה 23.09.13 להגיב נפלא, נראה מאך קל וטעים. ישר כח המשיכו להעשיר אותנו במתכונים קלים ובריאים וטעימים. אילנה23.09.13 להגיב תודה על המתכון. רציתי לדעת האם משרים את השקדים במים ללילה והאם מורידים את הקליפה החומה? תודה חג שמח א28.09.13 להגיב מאיר13.11.13 להגיב
ויקה 23.09.13 להגיב אהבתי מאוד את המתכון! תודה רבה! היתי רוצה לראות עוד טיפים שלכם! שלחתי את הוידאו גם לחברות שלי.
אלונה 23.09.13 להגיב נפלא, נראה מאך קל וטעים. ישר כח המשיכו להעשיר אותנו במתכונים קלים ובריאים וטעימים.
אילנה23.09.13 להגיב תודה על המתכון. רציתי לדעת האם משרים את השקדים במים ללילה והאם מורידים את הקליפה החומה? תודה חג שמח
אהבתי מאוד את המתכון! תודה רבה! היתי רוצה לראות עוד טיפים שלכם! שלחתי את הוידאו גם לחברות שלי.
נפלא, נראה מאך קל וטעים. ישר כח המשיכו להעשיר אותנו במתכונים קלים ובריאים וטעימים.
תודה על המתכון. רציתי לדעת האם משרים את השקדים במים ללילה והאם מורידים את הקליפה החומה?
תודה
חג שמח