גלילות חציל במילוי טופו
מאת: המתכון באדיבות "משק ויילר"
זמן קריאה: < 1 דקה
מנה ראשונה טבעונית מרשימה וטעימה, שנראית כאילו דורשת מיומנות רבה, אך למעשה הכנתה מהירה ופשוטה.
למתכוני גלילות חציל במילויים נוספים:
רולים של חצילים בתנור עם ממרח שעועית
מתכון גלילות חציל במילוי טופו
מצרכים:
חבילת טופו הבית של "משק ויילר"
שני חצילים ארוכים
2 עגבניות מגורדות
כמה עלי תימין
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה:
חותכים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מברישים את פרוסות החציל בשמן זית ובוזקים מעליהן מלח.
מכניסים לתנור ל-15-20 דקות עד שהחציל משחים.
מפוררים את הטופו בקערה ומוסיפים תימין, מלח ופלפל.
מכניסים לתנור ואופים ל-5 דקות.
מכינים את הסלסה: מתבלים את העגבניות במלח ופלפל.
מגישים חם או קר.
בתאבון!