loading
loading

גלילות חציל במילוי גבינת עזים

מאת: בני נחמני, נטורופת ושף טבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
loading

גלילות חציל במילוי גבינת עיזים עם רוטב יוגורט פיקנטי
(מתכון ל-8 מנות)

גלילות חציל במילוי גבינת עזים

רכיבים:

1 חציל גדול
צנצנת פסטו
גבינת עיזים למריחה או פטה עיזים
זיתי קלמטה שחורים (אני מעדיף ביין)
צרור ארוגולה או רוקט

אופן הכנה:

1. פורסים את החציל לפרוסות דקות בעובי כשניים שלושה מילימטר לאורך.

2. צולים את פרוסות החציל על מחבת סטייקים או בתנור בחום גבוה עד שמתחיל לקבל צבע, אסור שהחציל יתרכך לגמרי אחרת אי אפשר לגלגל אותם (גם אם החציל נראה לא עשוי, אל דאגה, הוא ממשיך להתרכך גם לאחר שמסירים אותו ממקור החום).

3. מניחים פרוסת חציל על משטח ישר ומורחים כפית פסטו. מעל הפסטו מורחים גבינה או מפזרים קוביות קטנות של פטה או בולגרית עיזים, מניחים זית (ללא הגלעין) ומעליו כמה עלי ארוגולה או רוקט מקופלים כך שיתאימו לרוחב החציל ומגלגלים וכך ממשיכים עם שאר החצילים.

• אפשר לגוון ולהוסיף פלפל קלוי או ממרח עגבניות מיובשות.

לרוטב יוגורט פיקנטי

רכיבים:

1 גביע יוגורט
1 שן שום כתוש
מלח
פלפל גרוס

אופן הכנה:

מערבבים את היוגורט עם השום ממליחים לפי הטעם (כרבע כפית) ומפלפלים.

בוזקים את הרוטב על גלילות החציל בעזרת כפית ומגישים.

 בני נחמני

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו