OF_FLYL

Powered by WP Bannerize

MORE_FLYR

Powered by WP Bannerize

איזה לחמים הכי בריאים?

מלחם קטוגני ועד לחם מ-ל-א בוויטמינים - מבחר הלחמים הבריאים שעל המדפים

בעבר לחם נחשב למילת גנאי בעולם התזונה הבריאה, אך למרבה המזל כיום צצו יותר ויותר אפשרויות בריאות, מזינות וכאלו שמתאימות למגוון דיאטות או הגבלות. הכירו מגוון לחמים בריאים שזמינים כיום על המדף.

 

לחם פלא – מגוון טעמים

בלחם פלא מתגעים בעיבוד מינימלי קרוב לחומר הגלם במצבו הטבעי, חלבון מלא מהצומח, חומרי גלם טבעיים ללא תוספות, בלחם פלא מציעים טעמים מיוחדים, כשהמובילים בהם הם הרים מדבר טהנה ופנינים.

לחם פלא

 

ערכים תזונתיים של לחם פלא

 

 

Eatsane – דל פחמימה

היתרון המרכזי של הלחם הוא בכמות הפחמימות הנמוכה שלו רק 2.6 גרם פחמימה לפרוסה! (בלחם לבן לצורך השוואה יש כ-13 פחמימות לפרוסה ובלחם קל קצת יותר מ-5 גרם פחמימה לפרוסה)
בנוסף יש ללחם יתרונות נוספים ונהדרים אחרים:

דבר המומחית: "מניסיון שלי עם מטופלים הלחם מסייע לאנשים שמחפשים פתרון מהיר ותחליף ללחם. בצריכה מתונה ובהתאמה אישית , זהו פתרון הולם שיאפשר איזון ברמות הסוכר וירידה במשקל" עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית.

 

ערכים תזונתיים של Eatsane

KETO CHEF – לחמניה קטוגנית

החברה השיקה לאחרונה לחמנייה קטוגנית מקמח שקדים הראשונה מסוגה בישראל. מדובר בשיתוף פעולה ייחודי בין שף עודד טלמור חוקר תזונה קטוגנית בארץ ובעולם ומפעל מצות אביב

החברה מתגאה בפחות מ 4 גרם פחמימות ללחמנייה. הלחמנייה עצמה משמשת כבסיס לארוחה, מיוצרת על בסיס קמח שקדים ומכילה כמות גדולה של סיבים ושומנים, ללא תוספת סוכר והינה משביעה מאד. מוצר זה מתאים לצרכני תזונה קטוגנית, תזונת פליאו, סוכרתיים, והבוחרים בצריכה של שומן בריא לעומת פחמימות.

 

KETO CHEF – צילום גלי איתן סטיילינג עדי דוד

ערכים תזונתיים של KETO CHEF

עידן הנבט – לחמים מונבטים

העולם עובר ללחמים מונבטים!
במקום להכין לחם מקמח רגיל או מלא, תהליך ההנבטה מאפשר לנו להרוויח הרבה יותר:
הרבה יותר אנרגיה בפחות קלוריות, הרבה יותר ויטמינים וסיבים תזונתיים, עיכול קל ומהיר ללא תחושת הכבדות שנשארת לאחר אכילת לחם רגיל.

 

 

ערכים תזונתיים של עידן הנבט

 

דגנית עין בר – לחם חיטה מלא

נאפה באהבה ותשומת לב במאפייה שבקיבוץ עינת. מאפיית דגנית עין בר בעלת תקן ISO 9001:2015 ו HACCP ומחויבת לתנאי ייצור מחמירים .

הלחם נאפה מקמח חיטה מלא, מועשר ב 6 ויטמינים מקבוצה B , מכיל יותר חלבון ופחות  הנתרן. בתוספת שיבולת שועל , זרעי  פשתן וגרעיני חמניות לטעם , ניחוח ומרקם נפלאים. כל פרוסה מכילה כ-75 קלוריות, כ-3 גרם חלבון , כ- 2 גרם סיבים תזונתיים ורק כ 100 מ"ג נתרן.

 

ערכים תזונתיים של לחם חיטה מלא מועשר בוויטמנים מקבוצה B וחומצה פולית

 

לחמי מחמצת מאפית פת הגליל

נתחיל בנתון הכי חשוב: בלחמי מחמצת יש הכי פחות חומרי גלם. הם עשויים מקמח, מחמצת, מלח ומים, לכן החשיבות של איכות הקמח והמחמצת מחייבת. בלחם לא יימצא שום חומר משמר או חומר להארכת טריות הלחם אלה התבססות על קמחים איכותיים ומחמצת מעולה בת עשור לפחות.

בקצרה על התהליך: המון סבלנות והמתנה בין השלבים על מנת לתת למחמצת לעבוד ולבצק לתפוח בצורה מבוקרת ב- 5° מעלות כ- 20 שעות ולהגיע למיצוי התהליך ותפיחה מקסימלית לפני אפיה.האפיה בתנור אבן איכותי בחום ישיר עם אדים שדואגים לקרסט בחלקו החיצוני של הלחם.
בתיאבון

ערכים תזונתיים של לחם מחמצת פת הגליל:


ניתן להזמין משלוח בק.שמונה והסביבה באתר פת הגליל.

השאירו תגובה: