שעועית ירוקה / צהובה בלימון ושום
מתכון קל להכנה, שאפשר להפוך לקל אפילו יותר, אם משתמשים בשעועית קפואה.
כל המתכון מכיל סך הכל כ-243 קלוריות, 37 גרם פחמימות, 9 גרם חלבון, 11.3 גרם סיבים תזונתיים ו-10 גרם שומן.
בשל הרכבו – המתכון אידיאלי גם עבור אנשים סוכרתיים.
למתכוני בריאות נוספים עם שעועית ירוקה:
מתכון לשעועית ירוקה / צהובה בלימון ושום
מצרכים:
כ-400 גרם שעועית צהובה או ירוקה, קפואה או טרייה
3-4 שיני שום כתושות טריות
מיץ מלימון שלם סחוט וטרי
כף שמן זית
פלפל ומלח, לפי הטעם
הוראות הכנה:
במידה ומדובר בשעועית טרייה, יש לחתוך קודם את הקצוות ולחלוט במים רותחים למשך 5 דקות.
במידה ומדובר בשעועית קפואה – פשוט נוציא חצי כמות מהשקית להפשרה לפני הבישול ונסנן היטב.
נחמם שמן זית במחבת גדולה, נוסיף את השום והשעועית ונטגן כחצי דקה (הזהרו שלא יישרף).
נוסיף את הפלפל, המלח והלימון ונערבב היטב.
בתיאבון!
רוצים לפגוש את בתיה אלימלך וללמוד על התזונה המתאימה לסוכרתיים?
אנחנו מזמינים אתכם להגיע לכנס "לנצח את הסוכרת" שיתקיים ב-24.3 בתיאטרון גבעתיים.
גולשי EatWell זכאים ל-30 ש"ח הנחה בהקלדת קוד קופון: 1313
לפרטים והרשמה כנסו לאתר כנס "לנצח את הסוכרת".
רוצים להרשם לסדנת הבישול הדיגיטלית של בתיה אלימלך עבור סוכרתיים?
השאירו את פרטיכם בטופס מטה לפרטים נוספים.