Liat_Fly
Focus_Tishrei_Fly

שניצל תירס טבעוני טעים בטירוף

מאת: יעל ביבי - נטורופתית והרבליסטית קלינית, מתמקדת בשיקום הקיבה באמצעות תזונה וצמחי מרפא אצל אנשים שסובלים מכאבים בעיכול ועוד
זמן קריאה: < 1 דקה
מנה טעימה ובריאה שתשמח את כל המשפחה

שניצל תירס טבעוני מושלם. צילום: יעל ביבי

Bari15_In

זה שניצל התירס הכי טעים שיצא לי להכין!

עם טופו, גרעיני תירס ובלילה עשירה בתבלינים, השניצל הזה הוא פתרון נהדר לארוחה קלה שכולם אוהבים.

אפשר לטגן, לאפות או להכין באיירפריי, איך שמעדיפים.

למתכוני בריאות נוספים של שניצלים טבעוניים:

שניצל סייטן

שניצלוני טופו של לביא

שניצלוני טופו קדיתא

מתכון לשניצל תירס טבעוני טעים בטירוף

מצרכים:

כוס וחצי של גרעיני תירס מבושלים

300 גרם טופו

4 כפות גדושות של קמח שקדים

מלח

פלפל

שום גבישי

לבלילה:

רבע כוס מים

2 כפות של קמח חומוס

אופציונלי: ½ כפית חרדל ורבע כפית מלח הודי שחור

לציפוי:

פירורי לחם / קמח שקדים

שומשום לבן ושחור

מעט כורכום

הוראות הכנה

נטחן במעבד מזון את הטופו עם כוס גרעיני תירס.

נוסיף את את הקמח והמלח ונערבב לעיסה.

לאחר הטחינה, נוסיף עוד חצי כוס של תירס, ונתבל כמו שאנחנו אוהבים.

ניקח קערה נפרדת ונערבב בה את חומרי הבלילה (המים, קמח החומוס וגם החרדל והמלח ההודי, אם בחרנו להוסיף אותם)

ובקערה שניה נשים את פירורי הלחם / קמח השקדים עם השומשום והכורכום.

כעת ניצור צורות של שניצלים מתערובת הטופו עם התירס.

נטבול כל שניצל בקערת הבלילה ואחר כך בקערת הפירורים כך שיהיה מצופה היטב מכל הצדדים.

נסיים את ההכנה בצורה שאנחנו מעדיפים:

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו