Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

קרם טפיוקה

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

חומרים:
 
1/3 כוס טפיוקה
3 כוסות מים
4 כפות סוכר חום
קורט מלח
1 כוס חלב קוקוס
 
אופן הכנה:

להרתיח את המים יחד עם הסוכר והמלח.
לאחר הרתיחה להוסיף את הטפיוקה ולהרתיח שוב.
להוסיף את חלב הקוקוס ולבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כ – 30 דקות.
להעביר לקעריות הגשה או קערה מרכזית, להגיש צונן עם פירות העונה.


 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו