פשוט חלומי: גלידת סורבה אפרסק ברוטב דובדבנים!
מאת: דפנה אמון – בריאות ותזונה טבעית
- שפית של רו-פוד ומרצה לתזונה ובריאות טבעית
להכין גלידה בבית זה פשוט וקל, והרבה יותר בריא.
את המתכון הבא שמציגה דפנה אמון, ניתן גם להכין בבלנדר באמצעות מוט או מעבד מזון חזק.
לא השגתם דובדבנים? לא נורא. אפשר לוותר על הכנת הרוטב ופשוט להגיש עם קצת סילאן .
למתכוני גלידות ביתיות נוספים:
לצפייה במתכון גלידת סורבה אפרסק:
צרו קשר עם דפנה אמון – בריאות ותזונה טבעית