Bari15_Fly
Bari15_Fly

פירה ירקות כתומים מיוחד וטעים

מאת: סנפרוסט
זמן קריאה: < 1 דקה
סוד קלות ההכנה של המתכון הזה הוא שימוש בלקט ירקות קפואים של סנפרוסט. המנה יוצאת מיוחדת וטעימה, כמו במסעדה, בכלום עבודה

פירה ירקות כתומים מיוחד וטעים. צילום: unsplash

Sunfrost_Article

אם יש משהו שחשוב שיהיה בכל מטבח בריא, זה מלאי של ירקות קפואים בפריזר.

הנה מנה מיוחדת, מזינה וטעימה שאפשר להכין צ'יק צ'ק מלקט "חגיגת טעמים כתומים" של סנפרוסט שכולל דלעת, בטטה, גזר ודלורית.

למתכונים נוספים מירקות קפואים:

חמין צמחוני מהיר מקטניות

מרק פול

נזיד מש ותרד

מתכון פירה כתום

מרכיבים:

1 שקית לקט "חגיגת טעמים כתומים" מוקפאים של סנפרוסט

1/2 1 כוסות מים (375 מ"ל)

מלח

3 כפות קרם קוקוס

קמצוץ אגוז מוסקט מגורר

פלפל לבן

בצל מטוגן לבישול

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את המים עם מעט מלח בסיר בינוני.

 

  1. מוסיפים את לקט הירקות ומביאים לרתיחה שנייה.

 

  1. מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 15 דקות.

 

  1. מוציאים את הירקות ומסננים.

 

  1. מרסקים אותם יחד עם קרם הקוקוס (בבלנדר מוט או מעבד מזון) עד לקבלת מחית רכה ואחידה.

 

  1. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל לבן בהתאם לטעם. מעבירים לכלי הגשה ומתבלים מעל עם בצל מטוגן.

 

טיפ: ניתן להמיר את אגוז המוסקט בחצי כפית אבקת קארי.

לקט "חגיגת טעמים כתומים" מוקפאים של סנפרוסט

לקט "חגיגת טעמים כתומים" מוקפאים של סנפרוסט

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו