Jeliat_Fly
Bari15_Fly

פטה "טונה"

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

פטה טונה

3-5 מנות

1.5 כוס זרעי חמניה מושרים 8 שעות
1.5 כוס אגוזי המלך מושרים 4 שעות
1/4 כוס מיץ לימון סחוט
1/2 מים
מלח ים אטלנטי
פלפל לבן
רוטב סויה טבעי אורגני
2.5 גבעולי סלרי
1/4 בצל סגול

 

להכניס זרעי חמניה, אגוזי מלך, מים ומיץ לימון למעבד מזון ולעבד.
להוסיף מלח, פלפל לבן ורוטב סויה ולהמשיך לעבד על לקבלת מרקם הדומה לפטה טונה (סמיך ומוקרם).להעביר לקערה, להוסיף בצל וסלרי ולערבב. ניתן להוסיף לסלט ירוק.

פטה טונה
פטה טונה

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו