סמבוסק ללא גלוטן במילוי עלים
מאת: אביבית ברקוביץ' - המרכז המקצועי לליקוט
- ליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא, מתכונים ותרופות מהטבע
למתכון הבא כדאי להשתמש בעלי סלק מצוי שעשירים בכלורופיל בריא.
מומלץ להגיש עם גבינת קשיו וזעתר.
צפו בסרטון מטה להוראות ההכנה.
למתכוני בריאות נוספים למאפים ללא גלוטן:
לזניה טבעונית ועתירת חלבון ללא גלוטן
מתכון סמבוסק ללא גלוטן במילוי עלים
צרו קשר עם אביבית ברקוביץ' - המרכז המקצועי לליקוט