Bari15_Fly
Bari15_Fly

סלסה אבוקדו וזיתי קלמטה

מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

סלסה אבוקדו וזיתי קלמטה

למעדן פזרו מעל סלמון אפוי (אופציות אחרות: מעל על דגנים מבושלים, טוסט, עלי חסה)

רכיבים:
2 אבוקדו
25 זיתי קלמטה
מיץ לימון סחוט טרי
שמן זית
מלח הימלאיה
פלפל קייאן (או כל פלפל אדום חריף)

סלסה אבוקדו

אופן ההכנה:
פרסו את האבוקדו לרצועות דקות
הוציאו את הגלעינים מהזיתים ופרסו לאורך
הוסיפו מיץ לימון, שמן זית, קורט מלח ופלפל חריף (קייאן אם יש)
ערבו את כל הרכיבים יוחד בעדינות ופזרו מעל סלמון אפוי

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו