SmartKish_Fly
Jeliat_Fly

העוגה שהתחפשה - עוגת "גבינה" טבעונית אפויה

מאת: - בישולי שף טבעוניים
העוגה הזו נראית כמו עוגת גבינה אמיתית וטעימה לא פחות (יש שיגידו שאפילו יותר). קבלו מתכון שהוא פינוק אמיתי לטבעונים שבינינו.

עוגת גבינה טבעונית

Bari15_In

מתכון לעוגת "גבינה" טבעונית אפויה

 

רכיבים להכנת הבצק

כוס וחצי קמח שקדים

5 תמרי מג'הול

2 כפות שמן קוקוס

1 כף מים

1 כף גרידת לימון

 

רכיבים לקרם

חבילת טופו משי רך- 340 גרם

300 גרם קשיו מושרה

50 גרם שמן קוקוס

חצי כוס סירופ מייפל

2 תמרים

2 כפות צימוקים

2 כפות קמח שקדים

מיץ מלימון אחד

גרידה מלימון אחד

1 כפית תמצית וניל

 

הכנת הבצק:

1. מחממים תנור ל180 מעלות.

2. טוחנים את כל מרכיבי הבצק למרקם חלק.

3. משמנים קלות תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ.

4. משטחים את הבצק על התבנית ומהדקים היטב.

5. אופים למשך 10 דקות.

6. מוציאים ומקררים בחוץ.

 

הכנת הקרם:

1. טוחנים את כל המרכיבים מלבד הצימוקים לקרם אחיד בבלנדר חזק.

2. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים.

3. מסדרים בצורה אחידה על גבי הבצק.

4. אופים ל 20 דקות.

5. מוציאים ומקררים, אפשר לקשט עם פירות יער וגרידת לימון.

 

מחפשים עוד קינוחים מפנקים לטבעונים?

בראוניז משעועית שחורה

עוגיות ריבה טבעוניות מהממות

דונאטס טבעוני

צרו קשר עם שף גיל הררי - Healthyfood



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו