עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > היפוגליקמיה – תת-סוכר בדם (Hypoglycemia) היפוגליקמיה – תת-סוכר בדם (Hypoglycemia) רמה של סוכר בדם הנמוכה מהערכים המקובלים כמיטביים. מוצרים שאולי יעניינו אותך פרי גוג'י ברי טרי, שתילי גוג'י ברי "סופרפוד - שער למטבח חדש" מאת אומינה משקה ארוניה וחמוציות אורגני, הפתרון המושלם לדרכי השתן בלנדר NUTRIBULLET 1200 קרקר שיפון וקרקר חיטה מלאה מרכיבים טבעיים LIPO MAG – מגנזיום גליצינאט ליפוזומלי בנוסף אולי תאהב/י פיצה על בסיס בצק בטטה טיפים לשיפור היציאות טרטר סלמון עם אבוקדו רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו