Bari15_Fly
Jeliat_Fly

אורז אדום בחמאת גהי

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
מתכון פשוט וקל להכנת אורז אדום. אין מי שלא אוהב אותו

אורז אדום. צילום: unsplash

Bari15_In

לאורז האדום טעם עשיר וצבע מרהיב. מעבר לכך הוא מכיל סיבים תזונתיים ושפע של ויטמינים מקבוצת B. סיבה טובה לגוון איתו? בהחלט!

המתכון הבא מצויין לטיפול בקנדידה, מיגרנות, מעי רגיז ועצירות.

אומנם ניתן להשתמש בחמאה רגילה, אך מומלץ יותר בחמאת גהי (אפשר לרכוש בחנויות הטבע או אפילו להכין בעצמכם).

למתכוני בריאות נוספים עם אורז אדום:

אורז אדום מלא עם ערמונים

קערת איזון עם אורז אדום ואבוקדו

אורז שלוש על שלוש

מתכון אורז אדום בחמאת גהי

מצרכים ל-8 מנות:

2 כוסות של אורז אדום (טרם הבישול מומלץ להשרות במשך כשעתיים במים עם כף מלח)

1 בצל

כף שמן זית

100 גרם חמאת גהי

כפית מלח (מומלץ מלח הימלאיה או herbamare)

4 כפות פפריקה מתוקה

הוראות הכנה:

קוצצים את הבצל דק ומאדים אותו בסיר ללא שמן עד שהוא שקוף.

מוסיפים את האורז, שמן הזית, המלח ו-4 כוסות מים רותחים.

מביאים שוב לרתיחה ואז מנמיכים את האש.

מבשלים למשך כ-30 דקות בסיר מכוסה עד שהמים התאדו

אם נראה לכם שהאורז עדיין לא מוכן, הוסיפו עוד קצת מים רותחים והמשיכו לבשל.

בסיום הבישול, הוסיפו את החמאה ואת הפפריקה וערבבו היטב. 

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו