ערב שכולו בריאות ותזונה קטוגנית
מאת: אומגה 3 גליל
- מומחיות רחבה ומוצרים ושירותים באיכות הגבוהה ביותר, בשקיפות, בהוגנות ובאהבה
טל מאירי REAL FOOD KETO תסביר על תזונה קטוגנית ותדגים מתכונים שכל אחד יכול להכין.
אליסה דונקל, מנהלת איכות ומו"פ מאומגה גליל תסביר על קטו-אויל – הכוכב החדש של התזונה הקטוגנית והשמן האידיאלי לטיגון ולבישול.
טל מאירי, מרפאה בעיסוק ובוגרת בית הספר לקולינריה דנון, עוסקת בבישול אוכל בריא, מרכיבים איכותיים, בסיסיים, עתירי שומן ודלים בפחמימות. מקיימת סדנאות וליווי בבישול להסתגלות לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית. ללא גלוטן, ללא סוכרים, לא מעובד, מחומרי גלם איכותיים ועונתיים.
*
אומגה גליל שמחה להביא את הבשורה החדשה במטבח – שמן קטו-אויל (MCT)
שמן המטבח החדש האידיאלי לבישול בחום, טיגון ואפיה וכוכב התזונה הקטוגנית.
להרשמה וקבלת לינק זום לארוע:
קישור לאתר האירועצרו קשר עם אומגה 3 גליל