בריא להכיר , שמי אסנת, בת 41, אם לשני מתוקים, יועצת לאורח חיים בריא ומטפלת רגשית. לפני כתשע שנים, אחרי קרוב לשנה וחצי של איכות חיים ירודה, אנרגיה נמוכה ושפע של בדיקות רפואיות שהסתכמו באבחנת "מעי רגיז" , אובחנה אצלי רגישות ל:
חיטה, לקטוז, חלב וסוכר לבן.
באותו הרגע הבנתי, שלא נותר לי עוד מה לאכול ורמת התסכול שלי היתה אדירה!
אחרי כמה ימים, הרבה מחשבות וקרקורי בטן נלווים, החלטתי לקחת את איכות החיים שלי בידיים, לצלול לעולם התזונתי ה"חדש" שנחת עלי ולצלוח אותו בחיוך ובשילוב ניסיונות קולינריים. מכאן, כבר נסללה הדרך לעולם התזונה הבריאה שהפך מתחביב לעיסוק עיקרי.
אחרי 9 שנים אינטנסיביות של טיפול רגשי בעולם בריאות הנפש (M.A) , צללתי לעומק עולם התזונה הבריאה.
ב 2014 עברתי קורס הכשרה במכללת NCS באימון אישי ותזונה נבונה
ומיד לאחריו, התחלתי להעביר סדנאות מתוקים טבעיים לקבוצות אנשים שמתמודדים עם רגישויות למזון ושואפים ליהנות מאיכות חיים טובה ואוכל מזין ובריא במקביל.
ב 2017, סיימתי את מסלול ההכשרה ברפואת הרמב"ם – במגמת תזונה ובמקביל
התחלתי ללוות אנשים בקליניקה במעבר לאורח חיים בריא תוך התמקדות בתחומים הבאים:
ליווי בעלי רגישויות למזון –התאמת התזונה בשלב אבחון הרגישות
התהליך כולל: * חשיפה לתזונה טבעית ולא מעובדת
* הכרות עם מזונות חדשים תואמי רגישות
* הכנה פרקטית של מאכלים
ליווי תזונתי ורגשי משולב
בנוסף, אני מעבירה מגוון הרצאות לקבוצת וארגונים שמעוניינים לקחת אחריות על הבריאות ולשדרג את איכות החיים במגוון נושאים וביניהם: