מטבל פלפלים מתוך "התוכנית להתחדשות הכבד"

מאת: הוצאת פוקוס בע"מ
- הוצאת ספרי הבריאות הגדולה בישראל
מטבל פלפלים אדומים קלויים שמוכן תוך 5 דקות בלבד.
אפשר לאכול חם או קר.
מתאים לשומרים על תזונה דלת פחמימות.
למטבלים בריאים נוספים מתוך התוכנית להתחדשות הכבד:
מתכון למטבל פלפלים מתוך "התוכנית להתחדשות הכבד"
מצרכים:
1 צנצנת של 340 ג׳ פלפלים אדומים קלויים, ללא הנוזלים
½ כוס שמן זית כתית מעולה
¼ כוס אגוזי מלך
¼ כוס שקדים
3 שיני שום, קלופות
מלח, לפי הטעם
גרידת 1 לימון
2 כפות תערובת תבלינים איטלקית (Italian seasoning)
הוראות הכנה:
הוסיפו את כל המרכיבים לתוך בלנדר (או קערה אם תשתמשו בבלנדר מוט).
- טחנו עד לקבלת מרקם חלק.
המתכון לקוח מתוך התוכנית להתחדשות הכבד המפורטת בספר "כבד שומני – המגפה השקטה", בהוצאת פוקוס.
רוצה פרטים נוספים על הספר?



