Spirulife_Shocomaca_fly
barimax1125_Fly

מטבל פלפלים מתוך "התוכנית להתחדשות הכבד"

מאת: - הוצאת ספרי הבריאות הגדולה בישראל
קרמי, אגוזי, קצת פיקנטי וקצת מתוק – מטבל הפלפלים הקלויים הזה יהיה הנשנוש/המתאבן/הרוטב המועדף החדש שלכם

מטבל פלפלים מתוך "התוכנית להתחדשות הכבד". צילום: pixabay

Briaa_Nov_IN

מטבל פלפלים אדומים קלויים שמוכן תוך 5 דקות בלבד.

אפשר לאכול חם או קר.

מתאים לשומרים על תזונה דלת פחמימות.

למטבלים בריאים נוספים מתוך התוכנית להתחדשות הכבד:

חומוס בריא ללב ב-5 דקות הכנה

באבא גנוש

מטבל אדממה במקום מיונז

מתכון למטבל פלפלים מתוך "התוכנית להתחדשות הכבד"

מצרכים:

1 צנצנת של 340 ג׳ פלפלים אדומים קלויים, ללא הנוזלים

½ כוס שמן זית כתית מעולה

¼ כוס אגוזי מלך

¼ כוס שקדים

3 שיני שום, קלופות

מלח, לפי הטעם

גרידת 1 לימון

2 כפות תערובת תבלינים איטלקית (Italian seasoning)

הוראות הכנה:

הוסיפו את כל המרכיבים לתוך בלנדר (או קערה אם תשתמשו בבלנדר מוט).

  1. טחנו עד לקבלת מרקם חלק.

המתכון לקוח מתוך התוכנית להתחדשות הכבד המפורטת בספר "כבד שומני – המגפה השקטה", בהוצאת פוקוס.

רוצה פרטים נוספים על הספר?



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו